Impressie HDH op Maat 15-16 sept 2019

Het was een intensief weekend met een kleine groep deelnemers en paarden maar er was veel te leren !

Lekker veel tijd voor iedere combinatie en een gezellige relaxte sfeer en dat is voor mensen net zo belangrijk als voor paarden, zeker als je iets wilt leren. Het mooie van zo’n weekend is dat je soms achter ‘een probleem’ komt (soms wist je niet eens dat die er was), waaraan je meteen twee dagen kunt werken en het dan goed snapt om er thuis verder mee aan de slag te gaan. Voor ieder een eigen doel en een eigen aandachtspunt om aan te werken met je paard, niemand is hetzelfde en ieder staat op een ander level en heeft een andere vraag.

We willen deelnemers helpen het beste uit zichzelf te halen als begeleider, ruiter en paardenliefhebber. Om het gedrag van het paard, van je eigen paard, in verschillende omstandigheden beter te begrijpen en erop in te spelen zodat je in verbinding komt met elkaar en de communicatie helder is. Uiteindelijk gaat goed leiderschap en begrijpelijke communicatie helpen met de harmonieuze relatie en brengen je dichter naar je doel van recreatie tot sport, met het paard als partner op de eerste plaats.

Mocht je ook een keer willen ervaren wat een ‘horsemanship op maat’ weekend is? Meld je dan aan, er is voor oktober nog plek!
mail mij: humphreydirks@gmail.com

Scroll naar boven