Privé les en Workshops

Privéles

Priveles en workshops worden op onze locatie in Altforst georganiseerd. Ook kom ik bij jou op locatie om les te geven. Ik kijk dan wat je nodig hebt om verder te komen. Deze les is geheel voor jou op maat gesneden. Wil je eerst een introductieles, dat kan!  maak een afspraak.

Cursus / workshop / clinic
Wil jij een cursus/clinic of workshop organiseren? Klik dan op de volgende link. Zelf organiseren.

TIP: Als je het maximale uit je les wilt halen, zorg dan dat jullie klaar staan en eventueel zijn opgewarmd !!

 

Thema avond

Dit is zonder paard. Ik kom een avond naar jullie toe en we bespreken een van tevoren bepaald thema. Er zijn soms ook thema avonden en lezingen bij ons op locatie.

Hulp op afstand via zoom, video of dvd

Vanwege afstand en reistijd is het niet altijd mogelijk om naar alle locaties toe te komen. Dan is het mogelijk een film van jou en je paard te maken en naar mij door te sturen zodat ik deze kan beoordelen.
Als je feedback wilt ontvangen bij problemen of dingen die je goed vindt gaan, film dan een stukje van je training en stuur deze op. Je krijgt dan een mail met feedback, tips en technieken om verder te kunnen.

Zo maak een film van je training: Zorg voor een stabiele camerapositie (statief) en zorg dat de mens-paard combinatie zoveel mogelijk beeldvullend is (in- en uitzoomen). Het filmpje kan je op www.youtube.nl plaatsen (dit kan onzichtbaar) of je kunt een dvd branden. Stuur mij een email met de youtube link of een envelop met de dvd en ik ga voor je aan de slag.

Trailerladen

Trailerladen kan soms tot grote frustraties leiden. Het is daarom van belang om voor het trailerladen van je paard, de tijd te nemen en de juiste aanpak voor uw paard te kiezen. HDH horsemanship bied je handvaten die je helpen een communicatie op gang te brengen op een voor het paard begrijpelijke wijze. Door wederzijds begrip kan er een start worden gemaakt met het oplossen van het probleem waardoor je paard weer zijn vertrouwen herwint en uiteindelijk weer probleemloos de trailer in zal gaan.

Het starten ofwel zadelmak maken van uw paard of pony

Bij het starten/zadelmak maken gaat het niet alleen om het rijklaar maken van je paard, maar ook om het opbouwen van een goede communicatie. HDH horsemanship bied je handvaten die nodig zijn om een paard voor te bereiden op zijn leven met de mens als partner.
In de topsport ( dressuur, springen, eventing, endurance, western enz.), maar ook als je je paard uitsluitend voor recreatieve doeleinden hebt.

De kosten voor het starten van je paard zijn € 300,00 per week incl. stalling, paddock en/of weidegang. Gemiddeld heb ik een paard 4 tot 8 weken in training om een goed resultaat af te leveren.

Problemen oplossen

Heb je problemen met je paard van wat voor aard dan ook, dan zal ik na overleg met jou kijken of ik hier een oplossing voor heb. Dit kan betekenen dat het paard bij mij op locatie moet komen, of misschien is het mogelijk dat ik enkele keren naar je toe kom om hieraan te werken.

De kosten hiervoor zijn moeilijk in te calculeren, omdat een probleem erg divers kan zijn. Neem contact op om de situatie te bespreken en mogelijk is er een proefsessie nodig, om een duidelijker beeld van het probleem te krijgen.
De kosten voor een proefsessie zijn € 65,00 per uur excl. reiskosten 0,35 per km.

Demonstraties

Tijdens een demonstratie, geef ik uitleg over het paardenalfabet. Ook laat ik met mijn paard of jullie paard de oefeningen zien. Het is ook mogelijk om trailerladen als onderwerp van de demonstratie te hebben.

Tarieven NL

Privé les op locatie 45 minuten € 60,00 p.p.
Incl. 30 km. reiskosten op lesroute.
Privé duo les op locatie (2 personen) 60 minuten € 40,00 p.p.
Incl. 30 km. reiskosten op lesroute.
Privé les in Altforst 45 minuten € 50,00 p.p.
Introductieles 55 minuten € 60,00 p.p.
Incl. 30 km. reiskosten op lesroute.
Workshop op locatie 1 dagdeel € 300,00
Incl. 50 km. reiskosten enkele reis.
Trailerladen op locatie 60 minuten € 75,00
Incl. 30 km. reiskosten enkele reis.
Probleem paard 60 minuten € 65,00 op onze locatie in Altforst.
Paard trainen 60 minuten € 65,00 op onze locatie in Altforst
Hulp op afstand tot 30 minuten € 30,00 Youtube link of digitaal

Alle hierboven genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
Reiskosten boven op de aangegeven km. zijn € 0,35 exclusief BTW per kilometer.

Scroll naar boven